Tien reden om Therapain Plus te gebruiken:

  1. Natuurlijke pijnstiller: de meeste soortgelijke pijnstillers bevatten agressieve chemicaliën en zelfs kankerverwekkende stoffen. Therapain Plus ® gebruikt geen kunstmatige ingrediënten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of chemische bindmiddelen en vulstoffen. Ingrediënten zoals pepermunt, eucalyptus en natuurlijke menthol maken Therapain plus ® zuiver, eenvoudig, natuurlijk en effectief.
  2. Combineert de bewezen ingrediënten van Therapain met Glucosamine en MSM: Therapain is een natuurlijke pijnstiller gebruikt door mensen over de hele wereld, met talloze positieve ervaringen. Therapain Plus ® maakt gebruik van de beproefde ingrediënten van Therapain en voegt Glucosamine en MSM hieraan toe. Glucosamine en MSM zijn op dit moment het onderwerp van vele onderzoeken om hun toepassingen te evalueren in de spier, gewrichts- en gezonde celfunctie.
  3. Hoogste gecombineerde concentratie van Glucosamine en MSM in een product: meer dan 14.000 mg Glucosamine en MSM, deze formule heeft de hoogste gecombineerde concentratie van Glucosamine en MSM in een produkt. Een paar producten beweren dat zij deze twee ingrediënten bevatten, maar in minuscule hoeveelheden.
  4. 28 keer meer Glucosamine en MSM per dag per gebied dan de vorm van pillen: 1500 mg Glucosamine en MSM zijn vaak de aanbevolen dosering in pilvorm. Met meer dan 200 beweegbare gewrichten in het lichaam, komt dit neer slechts in iets meer dan 7 mg verdeeld per regio per dag. Bij elke toepassing van Therapain Plus ® gemiddeld meer dan 50 mg MSM en meer dan 50 mg Glucosamine, de toepassing van Therapain Plus ® vier keer per dag is gelijk aan meer dan 200 mg van elk ingrediënt per dag. Dit komt neer op meer dan 28 keer de hoeveelheid Glucosamine en MSM direct op ieder specifiek gebied.
  5. Gebruikersvriendelijk: Therapain plus ® is direct toepasbaar en klaar voor gebruik. Even schudden en sprayen.
  6. Therapain Plus ® is geregistreerd bij de FDA als een pijnstillend middel met de werkzame stof van natuurlijke Menthol. Het kan worden gebruikt bij pijn en pijn geassocieerd met artritis, nek-en rugpijn, spierstijfheid en pijn, verstuikngen, verrekkingen, carpaal tunnel syndroom, fibromyalgie, ischias, tendinitis, bursitis, gordelroos, atletische verwondingen, pols, elleboog, schouder, heup , knie, enkel, voet pijn en vele andere acute en chronische pijnlijke aandoeningen. Therapain Plus ® maakt gebruik van twee procent natuurlijke menthol, genoeg voor verlichten van ernstige pijn, maar mild genoeg om zich gerust op aanvraag. U voelt een aangename, koeling sensatie op het eerste, gevolgd door opwarming verlichting van de pijn, zonder verbranding, verdovend of intestinale bijwerkingen.
  7. Unieke natuurlijke ingrediënten toegevoegd om een ​​betere absorptie leveren dan andere lokale pijnstillers: De meeste gels, crèmes en lotions voegen wasachtige stoffen toe zoals paraffine en stearinezuur. Therapain Plus ® maakt gebruik van unieke, natuurlijke ingrediënten, die zorgen ​​voor een betere opname door de huid en de penetratie naar het gebied waar je het meest nodig hebt!
  8. Therapain Plus ® Spray heeft een langdurige werking, makkelijk aan te brengen en zuinig in gebruik: Per bus meer dan 500 geconcentreerde sprays, u zult versteld staan ​​hoe lang onze formule zal duren. Therapain Plus is perfect voor onderweg en eenvoudig in gebruik zonder te wrijven. Met behulp van een spray, kunt u zelfs naar de moeilijk te bereiken plaatsen van het lichaam.
  9. Niet vet, geen indringende geur en geeft geen vlekken op kleding: de aangename pepermunt en milde menthol geur verdwijnt meestal in minder dan 20 minuten.
  10. Dit product wordt vervaardigd in de VS en niet in de winkel te koop: Therapain Plus ® wordt geproduceerd in de Verenigde Staten onder de strengste normen, met alleen de hoogste kwaliteit, bevat natuurlijke ingrediënten en is dierproef vrij.

Therapain Plus ® is alleen verkrijgbaar via Sportmassage Walcheren en nergens anders in Nederland.

 

Lees ervaringen Therapain Plus ®

Kijk naar ervaringen Therapain Plus ®